Leren en ontwikkelen

De ontwikkeling van jouw unieke talenten speelt een belangrijke rol bij de gemeente Ede. Je krijgt de ruimte om te groeien in je werk en om door te groeien naar een andere rol of functie. Jij hebt jouw ontwikkeling en groei zelf in de hand. Ons ontwikkelcentrum Groei ondersteunt je hierin en biedt opleidingen, trainingen en coaching.

Wij bieden jou de kans om te leren vanuit je eigen kracht, specifieke talenten en behoeftes. Jouw continue groei en ontwikkeling heb je dus zelf in de hand. Samen met je leidinggevende formuleer je ontwikkeldoelen op zowel individueel-, team- als organisatieniveau. Er is plek om een functieniveau omhoog te groeien, maar je kunt ook in de breedte stappen maken.

Groei

Groei is ons ontwikkelcentrum en helpt je door te ondersteunen en begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling, vaktechnische ontwikkeling en groei in je loopbaan. Zo vind je bij ons een groot aanbod van trainingen en workshops om jezelf te ontwikkelen. Bovendien bieden wij inhoudelijke programma’s als een training over de Omgevingswet en ‘In Verbinding’; een programma over participatief denken en werken. Groei heeft een ruim aanbod van individuele loopbaan- en coachingstrajecten en individuele onderzoeken.