Organisatie

Welke rol je bij de gemeente ook vervult, je bent één van de smaakmakers van de Veluwe. Of je nu het beleid uitstippelt of het groen binnen de gemeente verzorgt, jij geeft smaak aan de samenleving. Met je positieve instelling en interesse in je medemens ben je de smaakmaker die verbinding zoekt. Die graag luistert, maar doortastend is als de situatie daarom vraagt.

Ede smaakt naar meer

Je werkt in Ede in een mooie afwisselende omgeving. De gezellige dorpen, het veelzijdige buitengebied en de natuur van De Veluwe maken Ede uniek. Het centrum van Ede is stads en heeft de ambitie nog stedelijker en bruisender te worden. Daarnaast ligt Ede in het hart van Food Valley, de internationale top regio voor kennis en innovatie op het gebied van voedselproductie. We hebben de ingrediënten om een goed leven creëren. Om dit te realiseren nemen we het initiatief. Wij zijn de smaakmakers.

Ruimte voor alle smaken

In Ede werkt de veelzijdigheid. De vele generaties, nationaliteiten en overtuigingen naast en met elkaar bewijzen dat. Dit zie je ook terug in onze leefomgeving; van het levendige centrum tot het veelzijdige buitengebied. Deze weerspiegeling laten wij graag als werkgever zien. Welke smaak je ook vertegenwoordigd als inclusieve gemeente, iedereen is welkom in Ede.

Kom tot bloei bij de gemeente Ede

Ontwikkeling van ieders unieke talent speelt een belangrijke rol bij de gemeente Ede. Je hebt zelf de regie over je loopbaan en grijpt de kans om te groeien. Je kunt dan denken aan inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling of een functieniveau omhoog. Maar ook in de breedte is er ruimte om stappen te maken. Alle ingrediënten voor jouw ontwikkeling zijn aanwezig.

Dagmenu

Hoe jouw dag eruitziet? Je hebt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om je werk in te delen. Een goede afstemming tussen werk en privé zorgt ervoor dat je je werk beter kunt doen. Natuurlijk helpt de 36-urige werkweek daar ook bij. Je werkt in een dynamische en vooruitstrevende organisatie met ambitieuze, aardige collega’s aan uitdagende projecten en programma’s.

Onze vier pijlers

Als gemeente Ede zijn we wendbaar en weerbaar. Flexibel waar het kan, duidelijk en grenzenstellend als het moet. We kijken binnenste buiten, luisteren eerst naar wat mensen nodig hebben en proberen daar invulling aan te geven. We zorgen ervoor dat afspraken worden nagekomen en ook daadwerkelijk uitgevoerd worden. We gaan uit van elkaars goede bedoelingen en bouwen daarom op vertrouwen.

Lees meer